Bestrating

De juiste verhouding tussen beplanting en bestrating

Bestrating in de tuin

Bestrating vormt een wezenlijk onderdeel van de tuin in de vorm van terrassen en paden. Door middel van bestrating creëren wij een bijzonder lijnenspel in de tuin. De verhouding bestrating / beplanting is onder andere afhankelijk van de grootte van de tuin. In onze tuinontwerpen creëren wij de juiste balans tussen natuurlijke en harde materialen, waarbij wij uiteraard rekening houden met uw persoonlijke wensen. 

Aanleg sierbestrating 

Van stoere betontegels en nostalgische klinkers tot stijlvolle natuursteen tegels en trommelstenen met de look van een oude kassei. Van der Waal Tuinen is gespecialiseerd in de aanleg van de diverse soorten (design) sierbestrating. Door middel van de juiste tegels, stenen en kleuren geven wij uw tuin karakter. Ziet u zichzelf al zitten op uw nieuwe terras?

Grind en split in de tuin

Als aanvulling of als alternatief op de bestrating kunt u ook kiezen voor een terras, oprit of looppad van grind of split. Grind geeft de tuin een landelijke sfeer, maar doet het ook uitstekend in een strakke, moderne tuin. Grindvlakken geven de tuin een rustig en ruimtelijk effect. Van siergrind kunnen wij ook eenvoudig klassieke kronkelpaden maken. Bent u nieuwsgiering naar de sfeerverhogende mogelijkheden van sierbestrating en siergrind?  Wij inspireren u graag met een eigentijds en sfeervol tuinplan.

Recent afgerond