€ 100,- cashback op robotmaaier

Profiteer in 2018 van € 100,- cashback bij aanschaf van een GARDENA® maairobot.

Nooit meer zelf grasmaaien? Als erkende GARDENA® Smart Partner zijn wij gespecialiseerd in de levering en installatie van GARDENA® robotmaaiers. Wanneer u in 2018 bij ons een maairobot afneemt, krijgt u via de GARDENA refundactie € 100,- retour.

 

Logo GARDENA Smart Partner

Maximaal genieten

Terwijl de maairobot uw gazon onderhoudt, kunt u heerlijk genieten van de tuin. Maar dat is niet alles. Dankzij het speciale SensorCut systeem wordt uw gazon perfect onderhouden. Het resultaat is een heerlijk groen, dik en gezond grasveld, voor nog meer tuinplezier.

Nieuwe generatie maairobots

Begin dit jaar presenteerde GARDENA® de nieuwe generatie maairobots. Naast een nieuwe, trendy kleurstelling zijn de maairobots uitgerust met unieke Silent Drive motoren. Hiermee is de GARDENA® robotmaaier SILENO de stilste op de markt. De volautomatische gazonmaaier is bovendien zeer wendbaar en nauwkeurig.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over een maairobot in de tuin of bent u benieuwd naar onze andere GARDENA® ‘Smart Solutions’? Neem contact op met Van der Waal Tuinen, dé GARDENA® specialist in de Hoeksche Waard.

Voor deze actie gelden strikte voorwaarden. Of uw inzending wel of niet in behandeling wordt genomen valt niet onder de verantwoordelijkheid van ons hoveniersbedrijf.

Terug naar overzicht