Maatregelen Coronavirus

Lees meer over onze maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Als groenbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen van GGD en RIVM. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van derden.
De medewerkers brengen hun pauzes door in de tuin of in de bus en niet meer bij de klant binnen. Projectoverleg doen we zoveel mogelijk een-op-een. Wanneer er meerdere medewerkers aan één project werken, gaan zij elk met eigen vervoer naar het werk, zodat zij de voorgeschreven afstand van elkaar kunnen navolgen.

Het bespreken van tuinontwerpen, offertes etc. doen wij bij voorkeur persoonlijk en komen dan ook graag bij u langs, mits u ook de verantwoordelijkheid neemt en de afspraak afzegt als u een van de symptonen hebt (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, koorts). Wij begrijpen het ook als u liever geen bezoek ontvangt. Dan kunnen we de werkzaamheden uiteraard telefonisch bespreken.

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening voorlopig voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze mensen. Mocht u vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.


Terug naar overzicht