Vacature leerling hovenier

Van der Waal tuinen is per direct op zoek naar een leerling hovenier.

Ben jij een buitenmens met groene vingers? Houden kou, regen en wind jou niet tegen? Wil jij werken in een gezellig team en vooral mooie dingen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Van der Waal Tuinen is sinds 2003 een bekende naam in de Hoeksche Waard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ons doel: mooie tuinen maken, waarin mensen zich happy voelen. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Zuid-Beijerland / Piershil, maar we zijn ook veel actief buiten de regio.

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling hovenier. Wil jij het hoveniersvak eigen maken? Wij bieden je een inspirerende en afwisselende werk- en leeromgeving. Je werkzaamheden bestaan in de eerste instantie uit het assisteren bij tuinonderhoud, zoals snoeiwerk, bladblazen en grasmaaien. Uiteraard bieden wij je voldoende doorgroeimogelijkheden en mag je ook regelmatig helpen bij de aanleg van nieuwe tuinen.

Wat vragen wij:

  • Je bent een liefhebber van groen en je wilt graag mooie dingen maken
  • Je bent flexibel en een doorzetter
  • Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden

Wil jij ook bijdragen aan meer tuinplezier? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@vanderwaaltuinen.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je bellen naar Cynthia van der Waal via 06 50616382


Terug naar overzicht