Vacature allround hovenier

Meewerkend voorman met oog voor tuinontwerp.

Ben jij een buitenmens met groene vingers? Houden kou, regen en wind jou niet tegen? Wil jij werken in een gezellig team en vooral mooie dingen maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Van der Waal Tuinen is sinds 2003 een bekende naam in de Hoeksche Waard en omgeving. We zijn gespecialiseerd in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Ons doel: mooie tuinen maken, waarin mensen zich happy voelen. Ons hoveniersbedrijf is gevestigd in Zuid-Beijerland / Piershil, maar we zijn ook veel actief buiten de regio.

Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een ambitieuze vakbekwaam hovenier met groene vingers én een creatieve blik.

Je werkt in teamverband of alleen aan onderhoud- en aanlegprojecten. Je bent mede verantwoordelijk voor de voortgang en planning van de werkzaamheden. Je bent proactief en signaleert meer- en minderwerk en je ziet actief toe op de kwaliteit van de werkzaamheden, ook van eventuele derde partijen.

Ruimte voor eigen inbreng en doorgroeimogelijkheden

Affiniteit met het ontwerpen van tuinen is een pre. Ons portfolio getuigt van zeer uiteenlopende en bijzondere tuinprojecten, waarbij creativiteit een must is. Van der Waal Tuinen maakt tuinen waarin mensen zich happy voelen. Jouw creatieve input is hierbij meer dan welkom en krijgt bij ons alle ruimte.
Dit geldt ook voor de doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij willen onze tuinen naar een nog hoger level brengen, waarbij we inspelen op de actualiteiten op het gebied van duurzaamheid en beleving. Daarom is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent en blijft. Bij Van der Waal Tuinen krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en scholing.

Wat vragen wij:

  • Je bent een liefhebber van groen en je wilt graag mooie dingen maken
  • Je hebt een afgeronde hoveniersopleiding (MBO 3/4) en in het bezit van rijbewijs BE
  • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden.
  • Je bent proactief en flexibel
  • Je hebt creatief inzicht

Wij bieden:

  • Een gevarieerde, gezellige werkplek met ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en doorgroeimogelijkheden.
  • Salaris in overleg.

Wil jij ook bijdragen aan meer tuinplezier? Dan word jij misschien onze nieuwe collega!

Stuur je motivatiebrief en CV naar info@vanderwaaltuinen.nl. Voor vragen naar aanleiding van deze vacature kun je bellen naar Cynthia van der Waal via 06 50616382.


Terug naar overzicht