De garantie van een VHG-hovenier

Per 1 januari is ons hoveniersbedrijf aangesloten bij Branchevereniging VHG. Dat is uw garantie voor vakmanschap en kwaliteit.

Professioneel hoveniersbedrijf

Met een VHG-hovenier bent u verzekerd van een professionele aanpak. Om in aanmerking te komen voor het VHG-lidmaatschap moet een hoveniersbedrijf aan verschillende voorwaarden voldoen. Zowel gelet op de uitvoering van de werkzaamheden, als op de bedrijfsvoering. De afgelopen vijftien jaar hebben wij ons bewezen als een professioneel hoveniersbedrijf. Dat stralen wij graag uit middels het VHG-lidmaatschap.

Helder vakmanschap

VHG staat garant voor vakkundige tuinaanleg, tuinonderhoud en renovatie. U profiteert van een deskundig advies en een transparante, duidelijke aanpak. Onze offertes worden met uiterste zorg en precisie samengesteld. Als VHG-hovenier bieden wij heldere Algemene Consumentenvoorwaarden, zodat u precies weet wat u van ons mag verwachten, maar ook waar u zelf op moet letten.

Garantie

In de Algemene Consumentenvoorwaarden is tevens een geschillen- en nakomingsgarantieregeling opgenomen. Dat is uw zekerheid dat eventuele fouten en schade worden hersteld. Maar natuurlijk doen wij er alles aan om het niet zover te laten komen. Mooie tuinen maken. Dát is onze passie en tevens onze garantie voor een heerlijk buitenleven.

Wilt u zelf de voordelen ervaren van een VHG-hovenier? Maak een vrijblijvende afspraak.


Terug naar overzicht