Over ons

Wij gaan stralen van een mooie tuin

Geboren met groene vingers

Vanaf het moment dat eigenaar Marcel van der Waal kon lopen, was hij vrijwel elke dag in de tuin te vinden. Weer of geen weer. Marcel wilde zijn ouders ‘helpen’ met het verwijderen van onkruid en het omploegen van de aarde. Op zijn zestiende koos Marcel definitief voor de tuinen. Hij ging aan de slag bij een middelgroot hoveniersbedrijf in de Hoeksche Waard. Daarnaast volgde hij de hoveniersopleiding, waar hij onder meer het tuinontwerpen meester werd. 

Creatieve ondernemer: een eigen hoveniersbedrijf 

In het voorjaar van 2003 begon Marcel voor zichzelf onder de noemer Hoveniersbedrijf M. van der Waal. Enerzijds gedreven vanuit zijn ondernemingszin. Anderzijds vanuit zijn behoefte om zelf aan de tekentafel te zitten, zodat hij zijn creativiteit kwijt kon. Zijn doel: mooie tuinen maken, waarin mensen zich happy voelen. Tuinen waarin de verschillende tuinelementen, zoals groen en bestrating, optimaal in balans zijn. Kortom, tuinen voor echte tuinliefhebbers.

Ervaren hoveniers

Het hoveniersbedrijf telt inmiddels vijf vaste medewerkers. Allemaal vakbekwame hoveniers met een gezamenlijke passie: tuinieren. Waar de een zich voornamelijk heeft gespecialiseerd in het tuinonderhoud en blij wordt van een strakke haag is de ander een expert in het aanleggen van mooie tuinen. Met elkaar zorgen zij voor een tuin die straalt én een tevreden klant.