Sfeer en verlichting

Verlichting creëert sfeer in de tuin

Buiten genieten tot in de late uurtjes

Met tuinverlichting kunt u het hele jaar door genieten van de tuin. Tijdens zomeravonden kunt u extra lang buiten zitten en de wintertuin is niet langer een ‘donker gat’. Buitenverlichting zorgt voor een aangename sfeer in de tuin en geeft een veilig gevoel.

tuinverlichting plan hoveniersbedrijf Van der Waal Tuinen Hoeksche Waard

Persoonlijk tuinverlichtingsplan

Verlichting vormt (desgewenst) een direct onderdeel van het tuinontwerp. Een goede lichtbalans is essentieel voor een sfeervolle buitenverlichting. Verlichting accentueert de zichtlijnen van de tuin. Ook in het donker komt uw tuin optimaal tot zijn recht. Door middel van lichtspots worden bijzondere elementen, zoals een grote boom of een waterornament, uitgelicht. Daarnaast mag functionele verlichting niet ontbreken in de tuin. Hierbij kunt u denken aan een tuinlamp bij de deur.

tuinverlichting in-lite® Van der Waal Tuinen Hoeksche Waard

Aanleggen buitenverlichting

Van der Waal Tuinen creëert de juiste sfeer in uw tuin. Wij adviseren u graag met een lichtplan op maat. Daarnaast verzorgen wij de aanleg van de buitenverlichting, inclusief het plaatsen van eventuele grondkabels of transformators. Voor eventuele aanpassingen in de meterkast werken wij samen met een gerenommeerde elektricien. Voor de tuinverlichting werken wij hoofdzakelijk met de verlichtingsoplossingen van het Nederlandse merk in-lite®. De producten van in-lite® kenmerken zich door een uiterst duurzaam en stijlvol design. 

Recent afgerond