Speelse achtertuin

Tuinontwerp en tuinaanleg Oud-Beijerland

Een efficiënt tuinontwerp voor een kleine tuin

Van der Waal tuinen verzorgde het tuinontwerp en de tuinaanleg van deze eigentijdse achtertuin in Oud-Beijerland. Deze tuin laat zien dat ook in een kleinere ruimte genoeg mogelijk is.

Maximaal tuinplezier, ook voor de allerkleinsten 

De tuin biedt voldoende zit mogelijkheden, zonder dat er gebruik is gemaakt van veel bestrating. Dit was één van de speerpunten in het tuinontwerp. Op meerdere plaatsen in de tuin hebben we zitruimte gecreeërd. Aan de achterzijde van de tuin is een pergola geplaatst met schaduwdoek, zodat men op elk moment van de dag comfortabel in de tuin kan zitten. Richting de gevel hebben we eveneens een pergola geplaatst. Deze fungeert tevens als schommel, zodat ook de allerkleinsten plezier beleven aan de tuin.

Cortenstaal en sfeervolle borders

Er is gekozen voor een combinatie van Oud-Hollands betontegels met gravier d'or (zandsplit). De golvende kantopsluiting is gemaakt van cortenstaal, met daarachter een sfeervolle, bloeiende plantenborder. Dit zorgt voor een mooie balans tussen strakke elementen enerzijds en speelse, weelderige beplanting anderzijds.

Geplaatst in Tuinontwerp & -aanleg.