Zwembad en ‘poolbar’

Tuinontwerp en tuinaanleg Piershil

Genieten van groen en 'blauw'

Nadat de bewoners van dit vrijstaande dijkhuis de woning hadden opgeknapt was de tuin aan de beurt. Deze werd eerst volledig afgegraven. Het resultaat: een kaal stuk grond. Aan Van der Waal Tuinen de eer om hier een compleet tuinontwerp voor te maken.

Plantenborders en knusse zithoekjes

De tuin kreeg verschillende niveaus, met aan de zijkanten veel groene en bloemrijke borders. Te midden van de plantenborders liggen diverse paden verscholen, zodat de tuin overal goed toegankelijk is. Tussen de borders zijn eveneens knusse zithoekjes gecreeërd.

Zwembad in de tuin 

Hoe heerlijk is dat? Een zwembad in de tuin. In het midden van de tuin hebben we een zwembad aangelegd, met aan het uiteinde van het bad een zonneterras. Naast het zwembad bevindt zich een grasveld. Ideaal geschikt als ligweide.

Buitenbar met keuken

Naast het zwembad vormt ook de buitenbar met keuken een ware eyecatcher. Deze hebben wij geheel volgens de wensen van de klant op maat gemaakt.

Carport

De entree van de tuin is voorzien van een ruime oprit en een carport. De carport biedt plaats aan twee auto's en is qua vormgeving overeenkomstig de buitenba

Geplaatst in Houtwerk, Overige diensten, Tuinontwerp & -aanleg.